skytechnic.hu

Kik vagyunk

A Sky Light Technic évről évre egyre rangosabb minősítéseket – díjakat nyer el rendezvénytechnikai szolgáltatói területen, melyet a nagyjából 3000 elégedett ügyfelünknek köszönhetünk. Fontos kiemelnünk kedves ügyfeleinket, mert a Ti visszajelzésetek alapján kaptuk.

KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT!!

Vállalkozásunk 2009-óta foglalkozik professzionális rendezvénytechnikai eszközök bérbeadásával, szakszerű üzemeltetésével, rendezvények teljes körű technikai ellátásával, kivitelezésével. Fénytechnikai rendszereken kívül szolgáltatunk, színpadot, fedést, 2016-évtől a hangtechnikai szegmensben is a legjobb árakat, és minőséget, valamint a legkorszerűbb eszközöket tudjuk garantálni. Ugyancsak ettől az évtől magas szinten foglalkozunk hangosítással, legyen szó esküvői lagziról, épület, vagy szabadtéri hangosításról, pár száz fős rendezvényen át a több ezer fős rendezvényig, vállalkozásunk bizonyítottan helytáll.

Számunkra fontos ügyfeleink, partnereink bizalma, melyet nagyon nehéz kiérdemelni, de még nehezebb megtartani, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden ügyfelünket, partnerünket a legmagasabb színvonalon, a legjobb eszközökkel szolgáljuk ki. Számunkra fontos az is, hogy minden ügyfél elégedett ügyfélként távozzon!

Saját, központi szervizünknek köszönhetően minden gépünk rendszeres karbantartáson, esetleges javításon esik át, ezért az elmúlt néhány évben nem fordult elő a bérlés során hiba, leállás.

Amennyiben nem találod meg amit keresel, mindenképpen keress minket a kapcsolatmenüben megadott lehetőségeken. Oldalunk folyamatosan frissül, jelenleg a teljes eszközparkunk nem található meg.