skytechnic.hu

Allen&Heath ZED 10FX keverőpult

 7 000 Ft / nap

Elvitel dátuma és ideje
Visszahozatal dátuma és ideje
Mennyiség

Keresztnév

Vezetéknév

Email

Telefonszám

Üzenet

Leírás

A ZED 10FX kiváló zenekari keverőpult. Könnyen szállítható, és egyaránt használható élőzenei és felvételi célokra.

 A gitárokat közvetlenül is csatlakoztathatjuk a keverőbe, a speciálisan erre tervezett magas jelszintű bemenetekhez. Találunk még 2 sztereó bemenetet laptop, telefon, vagy billentyűs hangszerek számára.

 Főkimenete XLR csatlakozókkal szerelt. Monitorozási lehetőségei: fejhallgató kimenet, aux kimenet. Ez verzió egy szettnyi jól használható, már bevált effektet tartalmaz.

 A ZED10FX flexibilitása és hangminősége kimagasló kategóriájában. A gitárt közvetlenül csatakoztathatjuk a Hi bementhez, de csatlakoztathatunk 4 mikrofont, és még 2 sztereó forrást is (akár MP3 lejátszót, vagy CD-t stb). A főkimenetek XLR csatlakozósak, inzertponttal. Ezeken kívül: fejhallgatókimenet, monitorkimenet, +48V fantomtáp, DI szintkapcsoló a subkimeneten, és nem éppen utolsósorban a digitális pultokkal megegyező minőségű effekt algoritmusok is megtalálhatóak a készülékben.

 Bemenetek:

A négy monó bemeneten felül két sztereó csatornával rendelkezik, mindegyik egy pár jack elsődleges bemenettel bír, és addicionális sztereó bemeneti lehetőségek állnak rendelkezésre RCA aljzatokon, ill. USB-n.

 EQ szekció:

 A ZED-10FX bemeneti csatornáin 3-sávos hangszínszabályzó dolgozik, melynek középsávja MusiQ – hangszerekhez és emberi hanghoz optimalizált Q-értékkel rendelkező – félparametrikus rendszerű.