skytechnic.hu

Kosár: Ft 0 termék

Kik vagyunk

Zsinórban 2014, 2015 és 2016-ban is a Sky Light Technik nyerte el a Budapest legkedveltebb és egyben a legnagyobb Rendezvény – és discotechnikai szolgáltatója címet. Ezt a nagyjából 3600 elégedett ügyfelünknek, és a nagyjából 160 kiemelkedő sikerrel lebonyolított nagyszabású rendezvényeinknek, valamint 180 velünk folyamatos szerződésben álló ügyfeleinknek köszönhetjük. Köszönjük bizalmatokat!!

Cégünk 2009-óta foglalkozik minőségi Rendezvény – discotechnikai eszközök bérbeadásával, rendezvények teljes körű ellátásával, kivitelezésével. A fénytechnikán kívül szolgáltatunk, színpadot, fedést, 2016-évtől a hangtechnikában is a legjobb árakat, és minőséget tudjuk garantálni. Ugyancsak ettől az évtől magas szinten foglalkozunk hangosítással, legyen szó esküvői lagziról, épület, vagy szabadtéri hangosításról, pár száz fős rendezvényen át a több ezer fős rendezvényig, cégünk bizonyítottan helytáll.

Számunkra fontos ügyfeleink, partnereink bizalma, melyet nagyon nehéz kiérdemelni, de talán még nehezebb megtartani, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden ügyfelünket, partnerünket a legmagasabb színvonalon, a legjobb eszközökkel szolgáljuk ki.Számunkra fontos az is, hogy minden ügyfél elégedett ügyfélként távozzon! Amennyiben oldalunkon nem találod meg amit keresel, mindenképpen keresd kollégáinkat a kapcsolatmenüben megadott lehetőségeken, mert kiemelkedő kapcsolatainknak köszönhetően szinte bármit megszerezzük neked ami kapcsolódik tevékenységünkhöz.